Praveeta Timmerman
3D cover Gratis eBook Slapend fit + slaaptips Meld je aan voor de Nieuwsbrief en ontvang het e-book: '16 tips voor een goede nachtrust'.

klik hier

English nederlands

Natuurgeneeskundige therapeuten, acupuncturisten

Wil je kleurenpunctuur leren?

Natuurgeneeskundige therapeuten

Leer kleur- en lichttherapie toe te voegen voor een optimale gezondheid.

Natuurlijk: Licht!
“Via kleurentherapie kun je mensen ondersteunen in hun zelfhelend vermogen, op geestelijk en zielsniveau. Fysiek doe ik dat met voedingsadviezen en reinigingskuren, waardoor het lichaam meer ruimte krijgt om zichzelf te herstellen. Maar de kleurentherapie maakt dat je op de diepere lagen kunt komen en daar zicht op kunt krijgen.  Je kunt mensen bewust maken van onderliggende patronen en dat vind ik het mooiste.”
Gerlinde Stam, voedingsdeskundige en natuurgeneeskundige

Voetreflexzonetherapeuten

Veel voetreflexzonetherapeuten hebben de cursus 'Lichttherapie op de Voet' al gedaan, als aanvulling op hun bestaande kennis. Geaccrediteerde bij/nascholing door diverse beroepsvereningen.

Acupuncturisten

Acupunctuur en kleurenpunctuur: een ideale combinatie.
In plaats van naalden wordt er gekleurd licht ingestraald op acupunctuurpunten en verwante zones en punten. Deze kleurentherapie is bovendien zeer geschikt voor kinderen. Voor Pijnbestrijding leer je met Infrarood licht te werken (ook te gebruiken als vervanging van moxa).

“Ik doe veel met kleur, ook op de voet. Ik werk veel in combinatie, met als basis acupunctuur. Mensen pakken de kleuren die ze nodig hebben. Ik geef ook altijd het advies om meer kleur toe te voegen in het leven.”
Ton Wagenmans, natuurgeneeskundige en acupuncturist

Mogelijkheden: Kleurenpunctuur voor Therapeuten, Oor-kleurenpunctuur, Meridianen met kleur en licht, 9 Star Ki Astrologie en I Ching binnen de kleurenpunctuur

(Shiatsu) Masseurs

Kleurentherapie als uitbreiding op je repertoire. Mogelijkheden: Kleurenpunctuur voor Therapeuten, Meridianen met kleur en licht, 9 Star Ki Astrologie en I Ching binnen de kleurenpunctuur

Coaches/Psychologen

Lichttherapie is het 'belichten' van problemen. Prachtige aanvulling bij mindfulness en coaching. Aanrader: Slapend fit! Met kleuren, klanken en kruidenolie

Fysiotherapeuten

Pijnbestrijding en gewrichtsklachten verhelpen. Aanrader: Slapend fit! Met kleuren, klanken en kruidenolie (en ontdek verrassende verbanden met gewrichtspijn en slaapproblemen!)

Dierenliefhebbers

Speciale kleurenpunctuur workshop voor poezen en andere dieren

Wil je kleurenpunctuur ervaren en ondergaan?

Particuliere consulten

Zelf een behandeling kleurentherapie ondergaan?

Actueel

nov 3, 2018
Categorie: nl
Ingezonden door: praveeta
nov 3, 2018
Categorie: nl
Ingezonden door: praveeta

Zaterdag/zondag 8/9 dec
Het element Vuur
o.a hartaandoeningen en problemen wervelkolom

 Aanmelden

Bestel

Slapend FitDe verborgen kracht van licht en kleur