Docenten

praveetaPraveeta Timmerman

In 1992 richtte zij haar Instituut voor Kleurenpunctuur op, een praktijk en opleidingsinstituut voor licht- en kleurentherapie in Amsterdam. Eerder volgde zij de opleiding Esogetische Kleurenpunctuur en Kirlianfotografie aan de Osho International Academy of Healing Arts in Pune, India en aan het Mandel Institut für Esogetische Medizin in Bruchsal, Duitsland. Inmiddels is de praktijk in Amsterdam gesloten (december 2023).
Vanaf 1995 organiseert en geeft zij namens het Internationale Mandel Instituut workshops, trainingen, bij- en nascholingsdagen over onder meer licht- en kleurentherapie en kirlianfotoanalyse voor therapeuten in de complementaire gezondheidszorg.

Ze heeft de afgelopen dertig jaar in binnen- en buitenland kleur- en lichttherapie trainingen, workshops en seminars gegeven. Ze is geaccrediteerd door het Internationale Mandel Instituut.

Auteur van:
De verborgen kracht van licht en kleur. Sleutel tot een gezond en harmonieus leven (2013)
The Healing Power of Light and Color A practical guide to colorpuncture according to Peter Mandel (2014)
Bewerkt boek van Peter Mandel: Slapend fit met kleuren, klanken en kruidenolie (2014)
Sleep yourself Fit - de Engelse versie (2016)
Schlaf dich Fit - de Duitse versie (2016)


Inge Cox profielfoto-websiteInge Cox

Inge is opgeleid als acupuncturist heeft zich sinds 1997 gespecialiseerd in kleurenpunctuur, kirlianfotografie en therapeutische massagebehandelingen met licht & kleur. Zij heeft haar eigen massageoliën lijn en begeleidend boek Healthy with Colours uitgebracht als zelfzorggids. Ze heeft sinds 1991 een holistische praktijk waar kleurenpunctuur een vast onderdeel is van de transformatie coaching trajecten. Als officieel teacher van het Mandel Institute of Esogetic Medicine in Bruchsal biedt zij live en online trainingen en workshops aan in België.


healthy with colours logo - jpeg

*Eeuwfeeststraat 2
3400 Ezemaal (België)
0032 16 78 26 86
www.sanbao.be
info@sanbao.be


joyce-van-doornJoyce Wijnbergen

In mijn werkzaamheden kwam ik nooit eerder een methode tegen waarmee je in één oogopslag een indicatie van de energetische toestand van iemand kunt zien. Dat gebeurde toen ik in aanraking kwam met Kirlianfotografie. Ook therapie met Kleurenpunctuur raakte me in mijn hart, omdat het zowel op fysiek-emotioneel als mentaal niveau werkt.

Voor beide volgde ik de opleiding Esogetische Geneeskunde, zowel bij het Mandel Instituut in Bruchsal (Duitsland) als bij het Instituut voor Kleurenpunctuur (Nederland). Na 25 jaar is mijn enthousiasme niet geluwd. Daarom bied ik nog steeds met veel plezier Kirlianfotografie en Kleurenpunctuur aan.

In mijn praktijk Centrum voor Persoonsbegeleiding kunt u terecht voor:

  • Gezondheidsanalyse d.m.v.:
  • Kirlianfotoanalyse
  • Kleurenpunctuur (Licht- en kleurentherapie)
  • Inductietherapie
  • Kristallentherapie - Kleurklankmuziek
  • Bioresonantie
  • Systeemopstellingen
  • Counseling

Mijn enthousiasme draag ik over door het geven van workshops waarin kleurenpunctuur een rol speelt.

Mosweg 26
7891 RG Klazienaveen
T 0591-393987
T 06-10287291
E : joycevandoorn@cs.com


 

slapendfit-boek.jpg