Anuschka Michels

Bij Zelfinzicht maken we een energetische gezondheidscheck. Door met de Kirlian methode een energetische afdruk (Kirlianfoto) te maken, krijgen we inzicht in onze energetische en lichamelijke conditie. Vanuit hier bekijken we welke behandelwijzen het meest geschikt zijn.

Over Anuschka:

Als er iets is wat ik geleerd heb, dan is het dat schoonheid van binnenuit komt. Dat is ook waar ik met Inzicht voor sta. Gezondheid, schoonheid en vitaliteit staan allemaal met elkaar in verbinding. Een weldadige gelaatsbehandeling kan een mooi effect hebben en is vaak de eerste start om de huid een positieve boost te geven. Tijdens de Hatha Yogaopleiding ben ik in aanraking gekomen met de Yoga filosofie (de Ayurvedische leefwijze) die mij geïnspireerd heeft om deze in mijn eigen leven toe te passen. Van daaruit ben ik in aanraking gekomen met de Traditionele Chinese Geneeskunde en heb ik de opleiding gedaan tot Voetreflex-plus therapeut en Acupuncturist. Ook volgde ik opleidingen in het beoefenen van Therapeutische Tuina Massages en specialiseerde ik me de afgelopen jaren in Lichtpunctuur technieken. Dit combineer ik met de kennis mijn opleiding tot Hormoonfactor Trainer (HFT).

Vanuit mijn kennis en ervaring ontmoeten de Westerse, Ayurvedische en Chinese zienswijzen elkaar in mijn holistische praktijk. Dit gecombineerd met mijn enthousiasme zet ik mij elke dag in om de ontmoeting met jou tot een prachtig en heilzaam resultaat te maken, zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Ik word er blij van als jij met een goed gevoel stralend naar buiten loopt.

Centrum voor integrale gezondheid en holistische huidverzorging
Hoge Dijk 52
4909 BM Oosteind
T: + 31 6 27391467
E: info@huidinzicht.nu 
W: https://www.huidinzicht.nu/

Anuschka Michels